Waarschijnlijk zijn er meerdere mensen geweest, die de zelfde vraag als jou hadden.
Hier vind je antwoord op al die vragen.
jongen (12)
kleine piemel  eu nog iets mijn piemel is 8 cm en ik ben 12 is dat klein?

bedankt yo
Moderator: admin
Beste Jongen,

Tot ongeveer je 18de kan je penis nog gaan groeien.. Jij bent heel normaal... Een gemiddelde lengte van een iemand van 18 jaar ligt tussen de 13,5 en 18 cm. maar onthoud dat maar een penis van 7 cm nodig is om te kunnen neuken.. Nergens om je zorgen over te maken!

- Martijn
Cris (19)
lul  Hoe groot is de gemiddelde lul van een 19 jarige jongen
Moderator: walther
Beste cris.

De Gemiddelde lengte van de penis een man van rond de 19 jaar is rond de 16 á 18 cm. Ik hoop je hiermee van dienst te zijn geweest.

Greetz,
Walther:)
Zeggie nie (13)
Stijf he!!!  Bij de Ene jongen die was 13 en had een penis van 9 cm stijf. Ik ben bijna 14 en dan is rond de 8CM no goed(stijf). Leg ut me nog eens goed uit please?!
Moderator: admin
Beste Zeggie

Ten aller eerste kan jou penis nog heel wat groeien omdat je nog vrij jong bent. Dit kan wel 4 jaar duren voordat hij volgroeid is. Het gemiddelde ligt ergens tussen de 13,5 en 16 cm. Voor een volwassen iemand.

Groetjes,
Martijn
Johan (15)
Piemel te klein? Ik ben 15 en mijn piemel is stijf 10 cm ik ben ook een beetje dik. Laats wilde een meisje me aftrekken en daar kom ik stees mee in aanraking maar als een meisje dat bij me wil doen haal ik altijd d'r hand weg omdat ik dnek dat mijn piemel te klein is voor me leeftijd..

Groetjes Johan
Moderator: jorim
Hai

Tja, veel jongens zijn onzeker over de lengte van hun penis, dat hoeft niet want meisjes kijken er niet eens echt naar. De gemiddelde lengte ligt op 13 á 15 cm. Je bent nog jong en er verandert nog veel in je lichaam dus je hoeft je er niet heel veel zorgen om te maken!

groetjes Jorim
Jakkie (13)
penis  mijn penis is 9 cm lang als hij stijf is.
is dat normaal??
Moderator: lise
Hoi,

je zit wat onder maat, het gemiddelde is 11 tot 19 centimeter, maar je bent pas 13, dus je penis groeit ongetwijfeld nog wel wat. En het gaat niet om de maat, maar om de daad!

Groets,
Lise
jack (13)
lul is een lul van 8.5 cm in stijve positie groot of klein voor een jongen van 13???????????????
Moderator: elly
Hij is niet groot en niet klein. Het is een gemiddelde lengte, dus daar hoef je je echt niet druk om te maken.

Succes.
Elly
ano (13)
lengte?...  mijn piemel is stijf maar 8CM.
kan je hier iets aan doen?
ik hoorde van een speciaal gymnastiek of pillen en hou denken jullie erover???
Moderator: lise
Hoi,

gymnastiek en pillen bestaan er niet voor, er wordt wel reclame voor gemaakt, maar die hebben zeker geen effect. De de gemiddelde lengte in erectie is zo'n 11 tot 19 centimeter, dus je zit idd onder de gemiddelde lengte. Maar je bent nog jong, meet over een jaar of vijf nog eens. Hoogstwaarschijnlijk is je penis dan wel wat langer geworden, en zo niet, ook geen probleem, als die het maar doet!

Groets,
Lise
marco (14)
help  ik ben nu veertien ne ik heb een piemeltjuh van ongeveer 2cm en ik begon te rukken met m'n tiende ofzo.Wat kan ik er aan doen om em grooter te krijgen? een hopeloos jongetjuh.
Moderator: elly
Je kunt de groei niet stimuleren. Dat je op je tiende begon met mastruberen heeft er ook niks mee te maken. Maar je bent pas veertien, dus je lichaam heeft nog wel een paar jaartjes de tijd om verder te groeien. Dat komt dus vanzelf wel goed.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Succes.
Elly
zeg i niet (14)
te klein  nou ik ben veertien en iik zit op voetbal na het trainen ga we dochen dus ik ben de oudste en ik doc in mijn onderbroek wat ik heb en kleine en hun nieyt mijn 5 cm slap en stijf 7 en ik heb nog geen schaamhaar groeit die van mij dan nog wel dus wat kan ik er aandoe meer aftrekken of gewoon niet bang wezen dat ze mij uitlachen of gewoon net als nu
Moderator:
Hoi,

iedereen ontwikkeld in een ander tempo. Dat je nog geen schaamhaar hebt, duidt aan dat jij nog met je ontwikkelingsspurt waarin je schaamhaar krijgt, je geslachtsdelen zich verder gaan ontwikkelen, breder en gspoeirder wordt, okselhaar krijgt ed, nog moet beginnen. Gewoon wat geduld hebben dus! Je lichaam ontwikkeld zich vanzelf.
Mochten de jongens bij voetbal commentaar hebben, niks van aan trekken, jouw tijd komt nog wel.

- Lise
Jimmy (17)
Kleine Piemel Ik vind dat ik een kleine piemel heb, ik heb hem laatst opgemeten en kwam tot 13 cm, nu vroeg ik me af of ik me zorgen moest gaan maken. Kan ik normaal sex hebben met deze grootte?

- Jimmy
Moderator:
Beste Jimmy,

Elke man is onzeker over de lengte van zijn penis. Veel mannen denken dat die van hen te kort of te dun is, ook al is hij precies gemiddeld.

De penissen van de meeste volwassen mannen zijn stijf tussen de tussen de 13 en 16 cm lang. Jij valt hier met jouw 13 cm precies in en hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

- Ivo
Clitoris
Doorbraakbloeding
Kleine penis
Kromme penis
Ongesteld
Onzeker over jezelf
Penis
Schaamlippen
Scheren
Vagina
Vaginisme
Copyright (C) 2002-2014 Leerlingen.com - Adverteren op Leerlingen.com - Privacy beleid