Waarschijnlijk zijn er meerdere mensen geweest, die de zelfde vraag als jou hadden.
Hier vind je antwoord op al die vragen.
billy (13)
sex  ik heb een vriendin en ik wil met haar neuken maar weet niet hoe ik dat moet zeggen
Moderator: martijn
Beste Billy,

Ik zal je tips geven, maar ik vind je eigenlijk veel te jong. Praat er rustig over en vraag wat zij er van vind. Je mag haar niet dwingen. Als je ouder bent zal je merken dat het eigenlijk allemaal vanzelf gaat. Zorg maar eerst dat je het zoen-traject heb afgelopen. Voordat je gaat beginnen met het vrij-traject kan je ook beter eerst elkaar met de hand (of mond) bevredigen. Nogmaals ik vind je veel te jong, maar als je het doet doe het dan VEILIG.

Groetjes,
Martijn
Meisje (15)
te Snel  Hallo,

Heel erg bedankt voor de informatie die ik krijg over het scheren, ik heb er cker wat aan! Ik heb nu sinds kort een vriendje, we gingen laatst samen een film kijken, eerst zoende we maar later voelde ik opeens een hand in mijn broek dit vond ik niet erg ( het was de eerste keer dat ik verder ben gegaan dan zoenen ). Hij heeft me die avond gevingerd ik vond het wel een lkkr gevoel. Ik vraag me af of dit niet te snel is want ik had voor het eerst met hem gezoend toen ik had hem soms wel gezien als ik uit ging, hij zit bij een vriendin van mij in de klas zo zijn we dus in aanraking met elkaar gekomen. Maar nu ga ik vrijdag weer wat afspreken hij zegt dat ie me dan wel weer wil vingeren als ik dat goed vind, maar k word weer bijna ongesteld kan ik dan gewoon zeggen dat ik dat ben of is dat voorschut?? Ook gaan we zaterdag wat afspreken wat moet ik doen als hij dan ''Het'' wil gaan doen. ik vind dit veel te snel gaan we kennen elkaar pas een week dus..! Ik zouw graag antwoord willen..Ik weet niet of k dat durf te zeggen als hij van plan is HET te gaan doen.. Owja..moet de jongen bij aftrekken een condoom om ( t lijkt me niet ) maar ik vraag het ff voor de cker heid..! en bij pijpen?? Ik hoop dat jullie mijn vragen en problemen kunnen beantwoorden!..al vast heel erg bedankt!

Xxxjuhz
Moderator: paul
Hey,
als je het te snel vind gaan moet je dat gewoon zeggen, dat zal hij echt wel begrijpen denk ik! Ik denk ook niet dat hij moeilijk gaat doen als je zegt dat je ongesteld bent hoor. Bij het aftrekken en pijpen hoef je niet per se een condoom te gebruiken, de kans op een SOA is erg klein.
Groetjes,
-Paul
the best (13)
sex  lieve mitch je bent een schat
bedank voor je antwoordt en omdat je antwoordt er nuttig was wil ik dat je nu mijn volgende vraag beantwoordt.
als je voor de eerste keer sex wilt hebben wat is dan het beste hoe moet je hette doen en waarro ??
en kijk het zit zo soms wil ik hette wel doen heel graag en soms twijfel ik ik vind mezelf te jong ik ben pas 13 nou ja wordt over 2weken 13!!!!
maar mijn vriend zeg dat ik het moet zeggen waneer ik der klaar voor ben om hette te doen
en ik wil het zo graag maar is het welz slim en als ik zwanger wordt het maak me eigenlijk niks uit als ik zwanger wordt want ik wil tog graag kinderen en mijn vriend ook maar we vinden het slim om nog effe met datte te wachten omdat we pas 13 zijn maar we willlen welz met elkaar naar bed echt heel graag vind je dat slim of juist dom ???
graag hoor ik je mening hier over want dan kan ik beter beslissen of ik het doe of niemet mijn vriend naar bed gaan
want mijn vriend vind het niet erg als ik het nie doe hij is zo lief dat hij zei dat als ik wou wachten dat het goed was en toen zei ik dat ik moest nadenken dus ik weet het nie help jij mij met beslissen ik weet nog nie of ik er aan toe ben
Moderator: mitch
Lieve the best

Eigenlijk zeg je zelf al dat je je onzeker voelt.Dus ben je er nog niet aan toe.Persoonlijk vind ik 13 ook nog veel te jong.Natuurlijk ben je nieuwsgierig dat hoort bij je leeftijd.
Tegen de tijd dat je er wel aan toe bent dan weet je dat ook wel.je voelt je dan niet meer onzeker over of je het wel of niet wilt doen.
Natuurlijk voel je je dan nog wel onzeker over hoe het voelt en wat j wel en niet moet doen,maar dat is dus voor later zorg.
Ondertussen kun je natuurlijk wel met je vriend vrijen in de vorm van kussen en strelen.
Als de tijd daar is en jullie het samen gaan doen zorg dan voor een prettige, veilige plek waar je niet gestoord kunt worden.En om niet zwanger te worden ,daar zijn toch voorbehoedsmiddelen voor zoals de pil en het condoom.
Gebruik tijdens het vrijen altijd een condoom deze beschermt je niet alleen tegen zwangerschap maar ook tegen soa.
Toch zou ik het als ik jou was voorlopig houden bij lekker samen zijn ,knuffelen ,zoenen en/of strelen
en vooral samen leuke dingen doen leer elkaar maar eerst goed kennen voordat je met elkaar naar bed gaat.

groetjes Mitch
malinwa boy (16)
vrijen  mijn vriedin heeft het al gedaan maar ik nog niet en ze heeft me al wel voorgesteld om het te doen maar dat wou ik NOG niet omdat ik eigenlijk ni weet hoe je er moet aan beginnen.kun je me aub helpen.alvast bedankt
Moderator: admin
Beste Mailina boy,

De eerste keer vergeet je niet meer, of het nu gaat om je eerste zoen, de eerste keer dat je gevingerd/afgetrokken wordt of de eerst keer neuken. Daarom is het belangrijk er iets leuks van te maken. Een eerste vereiste is dat je het zelf wilt. Doe het niet als je er nog niet aan toe bent. Neem altijd je eigen gevoelens en verlangens als uitgangspunt! De eerste keer neuken kan heerlijk zijn, maar ook tegenvallen. Hoe voorkom je teleurstelling?

Doe het met iemand die je vertrouwt en bij wie je op je gemak bent.
Begin er pas aan als je er zelf naar verlangt. Eén manier om te weten of je eraan toe bent, is bij het vrijen steeds een stapje verder te gaan en te kijken of je je daar lekker bij voelt.
Drink vooraf geen alcohol. Onderzoek heeft aangetoond dat jongeren die sober zijn meer van de eerste keer genieten en zich achteraf minder vaak schuldig voelen. Gebruik een condoom. Je plezier wordt dan niet vergald door zorgen over een ongeplande zwangerschap of geslachtsziekten.Zorg als meisje dat je al voor het neuken door vingeren of beffen aan je trekken bent gekomen. Uit een groot onderzoek blijkt namelijk dat maar 7% van de meisjes bij de eerste keer neuken klaarkomt. Begin pas met neuken als je vagina nat is. Is deze te droog, gebruik dan glijmiddel op waterbasis. Verwacht de eerste keer geen sterren, vuurwerk en lichtflitsen. Het wordt lekkerder naarmate je het vaker doet en elkaars lichaam beter leert kennen.

Neuken wil zeggen dat een jongen met zijn stijve penis de vagina binnen gaat. Als de penis in en uit de vagina glijdt, raken beiden opgewonden. Maar dat is alleen het geval als het meisje al opgewonden is en haar vagina nat is.

- Martijn
een jongen (13)
eerste keer sex  ik wil heel graag sex maar ik weet nie hoe da moet??!!
ik weet ook niet of het pijn doe of sow???
wie kan mij helpen????!!!!  
Moderator: lise
Hoi,

bij de liefdeFAQ is onder andere een onderwerp vrijen, kijk daar eens.
Voor jongens doet het geen pijn, alleen mischien enbeetje in je ego, als het niet helemaal goed lukt. Maar dat maakt echt niet uit, vrijen moet je ook leren, en hoe vaker je het doet hoe beter het gaat.
Ik zie dat je 13 bent, en dat is nog wel erg jong om voor de eerste keer seks te hebben. Seks is veel meer dan je lusten botvieren. Het is iets bijzonders en heel intiems wat je deelt met iemand waar je heel veel van houdt. En jij bent te jong om al zo iemand tegen gekomen te zijn, denk ik.

Lise
Michelle (18)
ik ben bang Hey,
mijn ex-vriendje en ik hebben enkele maanden geleden geprobeerd om met elkaar te vrijen, maar het lukte niet, want het deed heel veel pijn bij mij (ik ben nog maagd). Nu heb ik een maand geleden een heel leuke jongen leren kennen en vorig weekend zijn hebben we met elkaar gezoend en zijn we ook al een beetje verder gegaan. Ik zou heel graag met hem naar bed willen, maar ik durf niet omwille van wat er dus enkele maanden geleden is gebeurd. Hoe raak ik van die angst af? Of bestaat er misschien een manier opdat het niet meer zo'n pijn zou doen? Ik weet dat het voorspel heel belangrijk is, maar ik denk niet dat die jongen dat zal willen. Ik durf het hem ook niet te vragen. Hij is zes jaar ouder en heeft al heel wat ervaring. Alvast bedankt!
Moderator:
Beste Michelle,

Om de angst kwijt te raken kun je als je alleen bent het beste een keer op onderzoek uitgaan. Bekijk je vulva met een spiegel en ga met een met spuug natgemaakte vinger in je vagina. Lukt dit, doe het dan met twee. Houd de spier rond je vagina ontspannen. Als je zonder pijn twee vingers in je vagina kunt laten glijden, kan een penis er ook in. Je hoeft de eerste keer dan niet meer bang te zijn voor pijn. Neuken is het prettigste als je ontspannen en erg opgewonden bent en je vagina behoorlijk nat is.

Als je verstandig bent, doe je het wel met een condoom, het voordeel hiervan is, is dat je dan ook meteen glijmiddel kunt gebruiken, waardoor het ook allemaal al wat soepeler gaat. En je hoeft je nergens voor te schamen, want ook hij heeft ooit een eerste keer gehad. Als hij geen voorspel met je wil, dan moet je serieus overwegen of deze jongen wel bij je past, want daar moet je in elke relatie over kunnen praten.

gr. Manon
Sander (13)
hoe moet ik neuken??  Help me ik heb verkering met iemand en die wil met me neuken maar ik weet niet hoe het moet
Moderator: admin
Beste Sander,

Voordat dat je de beslissing neemt om met elkaar naar bed te gaan, denk dan eerst goed na of je het wel zeker wilt, je bent immers nog jong! Sex hebben met elkaar plan je niet in, zoiets moet vanzelf komen. Voordat je aan sex begint is er nog zoiets als voorspel, je zoent eerst met elkaar en daarna gaat dit heel rustig over in strelen over haar borsten als je zeker bent dat je het echt wilt en merkt aan haar dat je zij het fijn vind kan je haar zachtjes strelen tussen haar benen... Je kan aan haar vragen of ze verder wilt, wil zij dit ook graag kan je haar rustig uitkleden... Daarna streel je rustig verder en zoent haar overal.. Zorg ervoor dat zij zich prettig voelt, doe geen dingen te overhaast! daarna je kan haar dan evt. vingeren... Als jullie dan verder willen kom je aan bij je vraag:

Neuken wil zeggen dat een jongen met zijn stijve penis de vagina rustig en voorzichtig binnen gaat. Als de penis in en uit de vagina glijdt, raken beiden opgewonden. Maar dat is alleen het geval als het meisje al opgewonden is en haar vagina nat is. Droog neuken is namelijk geen pretje!

LET OP: Van neuken kan de vrouw zwanger worden en de man/vrouw een geslachtziekte oplopen. Gebruik dus altijd een condoom. Vraag ook aan haar of ze het wel eens eerder heeft gedaan, anders kan het de eerste paar keren voor haar pijn doen!

- Martijn
jos (17)
liefde  ik 17 nog niet ontmaagt oe zit dat
Moderator: martijn
Beste Jos,

Er is geen gebonden leeftijd waarop je ontmaagd moet zijn. Het gebeurt allemaal wel vanzelf. de 1 heeft dit op zijn 14e en da ander pas op zijn 25e. Dus er is niks waar je je om druk moet maken.

Groeten,
Martijn
Roy (13)
ik sex moeilijk  mijn vraag is als je de eerstye keer sex wild hebben is dat dan moeilijk of doet het pijn.
en hoe moet je beginne
Moderator: lise
Hoi,

voor mannen doet het niet pijn, voor vrouwen soms. Als je het hele trajct van zoenen, vingeren, aftrekken, beffen en pijpen hebt afgelopen, doet dat eerst, dan kan je beter met elkaars lichaam omgaan en dat is ook errug leuk, is inderdaad vrijen een logische volgende stap.
De eerste keer is altijd een beetje puzzelen, je kan zenuwachtig worden over je eigen lichaam, je krijgt hem er niet goed in, of het lukt de eerste keer gewoon niet goed, of het is voor een van beide niet prettig, maakt niet uit, doen jullie het later nog eens.
In ieder geval, je zoent en knuffelt wat, maakt haar flink opgewonden zodat ze erg nat is, zeker de eerste keer is het handiger als je har alvast klaar laat komen. Jij komt de eerste keer in ieder geval in twee of drie stoten klaar.
De makkelijkste houding om te beginnen is de zogenaamde missionarishouding, jij boven meisje onder. Je leunt op je knieen en armen, en schuift met een arm je penis bij haar naar binnen. Je kan vragen of zij het even wil doen, dat is wat gemakkelijker. Het is even knoeien inderdaad, maar na een paar keer heb je je handen niet eens meer nodig en schuif je je penis er vanzelfin.
Kijk voor plaatjes eens op http://www.sexwoordenboek.nl . Daar staan ook getekende plaatjes om het een en ander wat te verduidelijken.

Veel plezier en succes, en vergeet de de rubbertjes niet (, bij Schlecker zijn ze heel goedkoop en goed getest door de Consumentenbond),
Lise
Robbert (12)
Sex Ik heb al geruime tijd een vriendinnetje, nu al 2 maanden en zij begint erover dat ze graag aan sex wil beginnen. Nu is dit voor allemaal erg nieuw en vraag ik me af of ik dit wel moet doen, ik ben natuurlijk nog wel erg jong alleen zij is iets ouder en heeft het al een keer gedaan. Wat moet ik doen?
Moderator:
Beste Robbert,

Sex is iets waar je nooit gedwongen aan moet beginnen. Je moet er zeker van zijn dat je er klaar voor bent. Sommige zijn er op hun 12e al klaar voor, maar sommige pas op hun 18e. Dat is niks om je voor te schamen. Neem eerst goed te tijd om elkaar te leren kennen. Als zij echt van je houd, dan wacht zij nog wel met sex, totdat jij denkt dat je er klaar voor bent.

Als je toch sex wilt hebben, vergeet dan niet dat sex ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Als je het niet veilig doet, dan kan je vriendin zwanger raken.

Dus waar je dan ook voor kiest, zorg altijd dat je het veilig doet.

- Michel
Aftrekken
Anale seks
Beffen
Eerste keer seks
G-spot
Klaarkomen
Pijpen
Sperma
Standje 69
Vingeren
Vrijen
Copyright (C) 2002-2014 Leerlingen.com - Adverteren op Leerlingen.com - Privacy beleid