Hier vind je alles wat te maken heeft met liefde, relaties en sex.
Vragen uit:
2 3 4 5 6 7 8 9  - Volgende pagina

Alle vragen uit Juli 2014 (86)

Claudia (13)
klopt het mijn vriendin zegt dat de ballen kleiner worden omdat ze leger zijn als ze hebben getrekt maar als ik dat mijn zus vraag lacht ze me uit en ik haat dat

is dat zo en waarom lacht ze me uit

doet ze altijd als ik dat soort dingen vraag over jongens

maar niet als ik over mezelf vragen heb dan is ze echt aardig en legt ze echt alles super uit veeeel beter dan ons mama
Moderator: Jaapie
Hoi Claudia,

Het is waar dat de ballen 'iets' kleiner worden, heel erg merkbaar is het nou ook weer niet. Iets nadat de man is gekomen zal de zwelling wat afnemen, maar het valt dus mee.

Je zus lacht waarschijnlijk de 'spanning' weg, ze vind het misschien wat ongemakkelijk om er over te praten of doet er wat giechelig over. Kan zijn dat ze het zelf gewoon niet weet, of dat het soms vragen zijn waarvan ze verwacht dat je het al weet.

Maak je dus niet druk, vraag het haar anders eens op een wat serieuzer moment (niet nadat je zo'n vraag hebt gesteld).

Groetjes Jaapie
martijn (17)
mijn lief snijd Hallo ,

Ik zit met een groot probleem en weet niet meer wat ik moet doen.

Ik heb nu 3,5 maand een lief,maar nu heeft ze me gisteren verteld dat ze zich snijd.

Sindsdien praten we over niets anders meer .. Ze denkt ook dat ze er niet mee kan stoppen.

Zij vind dat ik haar moet dumpen , ze vind dat ze alleen maar een last voor mij is .

Maar ik hou van haar ik weet niet wat ik moet doen .. maar als ze zichzelf blijft snijden kan ik daar niet meer tegen :(

Wat kan ik doen?
Moderator: Jaapie
Beste Martijn,

Heftig! Dat is natuurlijk nogal wat om te merken, dat jij jezelf niet laat afschrikken daardoor is wel een goed teken, je geeft duidelijk veel om haar.

Er zijn mensen die zichzelf snijden, vaak om een bepaald gevoel te krijgen op het moment dat ze het doen. De exacte redenen waarom iemand het doet is natuurlijk lastig te zeggen, vaak heeft het te maken met een stuk interne onzekerheid of het gebrek aan een gevoel van eigenwaarde. Dit hoeft bij jouw vriendin natuurlijk niet het geval te zijn.

Maak haar duidelijk dat je niet van plan bent haar zomaar te laten gaan of te 'dumpen' en dat ze niet zo makkelijk 'van je af komt'. Vaak zie je dat het gebrek aan eigenwaarde iets is wat ze gevalideerd proberen te krijgen, ze verwacht dat je toegeeft dat ze 'een last is' omdat ze zichzelf zo ziet.

Kortom erg lastig natuurlijk voor je, maar besef je dat het in ieder geval niets met jou te maken heeft. Het zal niet makkelijk zijn haar 'even' ermee te laten stoppen (er zit een bepaalde vorm van verslaving in), maar het volhouden en duidelijk maken wat *jij* van haar vind kan helpen in het proces.

Veel sterkte, laat je niet uit het veld slaan!

Jaapie
Willem (15)
Tips? Hoi. Morgen ben ik naar Spanje, en ontmoet ik een meisje waar ik al heel lang mee op whapp praat. Ik denk dat we verliefd op elkaar geworden zijn. Maar ik weet niet hoe ik het meot aanpakken als ik daar ben. Tips?
Moderator: Lucie
Beste Willem,

Begin Een simpel gesprek, en daarna vraag je wat ze al heeft gedaan en naar haar interesses.

Groetjes,
Lucie
Hoi (15)
- Dat Facebook gedoe is inmiddels al opgelost, maar ik wil nog steeds naar hem toe gaan na de vakantie maar ik weet niet of hij mij dan nog herkent.. moet ik dan gewoon op hem afstappen als ik hem zie? En hoe moet ik het gesprek beginnen? 😁
Moderator: Jaapie
Beste Hoi,

Gelukkig, fijn dat het is opgelost!

Ik zou na de vakantie inderdaad op hem afstappen, het gesprek beginnen kan natuurlijk heel goed door te vragen hoe z'n vakantie was bijvoorbeeld. Je merkt echt direct of hij je nog herkent, dat is iets wat je direct zal merken :-)

Je kan ook een grap maken over het Facebook 'gedoe', zeker achteraf is het juist goed om over dat soort misverstanden te lachen, maakt het gesprek ook leuk.

Groetjes Jaapie
 
Alle vragen in dit gesprek over - lezen
anonoom (13)
wie kan ik het beste vertrouwen ik heb het best vaak over jongens en ja seks en zo met mijn vriendinnen en mijn zus maar weet nu niet zo goed wie ik kan vertrouwen.

Mijn zus van 15 heeft nu een vriend dus denk dat zij gelijk heeft maar mijn vriendinnen weten ook echt veel over jongens denk ik.

weet nu niet wie ik kan vertrouwen maar mijn zus heeft al dingen gedaan met een jongen meer dan zoenen bedoel ik en mijn vriendinnen op 1tje na dan helemaal niks

en die zegt dat ze al getongt heeft maar dat heeft mijn zus ook gedaan zegt zehoe kan je weten wie je kan vertrouwen met dit??
Moderator: Lucie
Beste anonoom,

Ik vind dat je voor je zus zou moeten gaan. Zij zou normaal heel eerlijk tegen je zijn omdat je haar zusje bent, vriendinnen kunnen van alles vertellen enz.

Groetjes,
Lucie
Anna (16)
Familieliefde Hey ik ben anna en ik wil graag sex hebben met mijn vriend van 30 ik ben zelf 17 ik wil vragen of dat wel kan ik ben bang dat iedereen er raar op reageerd ik heb al eens sex gehad met een vriend van hem omdat hij geld probelemen had en dat heb ik terug verdiend voor hem ik wil graag joun advies of reactie
Moderator: Lucie
Beste Anna,

Wettelijk ik het verboden. Volwassenen mogen geen seks hebben minderjarigen.
Ik denkt dat dit een lover in. Een lover boy in meestal een oudere man die contact opzoekt met jongere meisjes, om ze daarna in prostituees veranderen zodat zij geld voor hem verdienen. Het kan zijn dat ik er naast ben, maar je zei dat je seks hadden met een vriend om zijn teleprompter terug te verdienen.

Groetjes,
Lucie
 
Alle vragen in dit gesprek over Familieliefde lezen
auk (15)
Wereld verbeteren? Dit heeft echt totaal niks te maken met seks,... maar ik wil het echt weten en dit is de enige site die ik ken... ik wil namelijk iets goeds in mijn leven doen, klinkt heel stom maar ik ben namelijk er niet goed van dat er dierenmishandeling,dierproeven,stierengevechten,.. worden gedaan in de wereld. ik zie zo vaak filmpjes en ben dan zo boos en verdrietig en ik hoop dat die mensen die dat doen gwn ter plekke dood neer vallen en ben dan echt zo boos dat ik ze gwn in mekaar wil rammen als ik ze tegenkom, klinkt agressief maar ik kan daar niet tegen :( Ik wil dat er iets veranderd maar hoe?! ik ben echt al heel lang vegetarier en heb er serieus over na zitten denken als ik misschien naar frankrijk zou gaan naar zo'n stierengevecht bv en daar er wat over zeggen of iets op een spambord schrijven,... al is het maar zoiets! maar wat kan ik doen? er moet iets gebeuren ! :( Wat zou ik kunnen doen? alvast bedankt en sorry sorry dat dit een heel ander onderwerp is
Moderator: Lucie
Beste auk,

Je zou naar een club kunnen gaan die zich daarmee bezighoudt. Of doen zoals Banksy (hij in "anoniem" en schrijft of tekent graffiti dingen op muren met een boodschap) maar je moet hem nou ook weer niet nadoen. Kies je bv een naam waar je je zo mee bekend mee zou maken, en kies manieren om mensen aan jouw kant te krijgen, maak een facebookpagina...
Veel succes!

Groetjes,
Lucie
Iemand (15)
Ex Ik zit hier echt al een tijd mee en hoop dat het word beantwoord... begin dit jaar had ik een vriend en na 2 maanden ging het uit & even later kregen we weer wat, toen het weer uit ging besloten we toch nog vrienden te blijven maar aangezien hij echt veel veel aan zijn hoofd heeft hebben we vaak ruzie enzo.. namelijk zijn vader is overleden en zijn moeder is ernstig ziek en hij gebruikt ook drugs etc etc.. maar hij betekend zo veel voor mij ik kan gwn niet zonder hem. maar even verder, ik sprak hem elke dag en we hebben ook vaak afgesproken vriendschappelijk enzo, maar nu 20 juni hadden we dus echt echt ruzie en hij heeft niet meer geantwoord op mijn laatste bericht toen en nu negeerd die mij compleet en doet alsof ik niet besta. ik weet dat die best een badboy is en ik heb ook heel vaak een gevoel gehad dat die niks om me geeft maar toch is hij heel speciaal voor me. ook mijn vriendinnen zeggen vergeet hem maar dat kan ik gewoon niet. ik zie zo vaak oude gesprekken terug van ons en begin ik gwn te huilen. maar ben dus echt radeloos. zal ik wachten hoelang dat het duurt tot hij me stuurt/mist? of zal ik hem nu eens een bericht sturen? aan de ene kant wil ik wachten tot hij mij stuurt dan weet ik ook meteen of die aan me denkt ofniet ... ik weet het niet. ,maar nu voel ik me gwn echt in de steek gelaten :( help!
Moderator: Lucie
Beste Iemand,

Vraag eens aan je beste vriendin of hij egt van je houdt of niet. Als ze zegt van niet, dan zou je hem volledig moeten vergeten. Een grote stap zou al jullie berichten verwijderen zijn. Ik weet dat het moeilijk in maar als je hem echt wilt vergeten moet je om de knop verwijderen klikken.
als ze zegt dat hij wel van je houdt, dan moet je even met hem erover praten.

Groetjes,
Lucie
Rick (18)
Getrokken met vriend hoiop dit moment heb ik een vriendin. Maar gisteravond heb ik me getrokken samen met een vriend. Nu heb ik er spijt van.. is dit erg?
Moderator: Bas
Beste Rick,

Het is natuurlijk heel vervelend dat je hier spijt van hebt. Ik zou me er niet al te druk om maken. Kan gebeuren toch.

Groetjes,
Bas
S.O.S (14)
verkracht ik ben verkracht een paar weken geleden. ik wil het echt tegen mama zeggen maar weet niet hoe, heb al zo vaak geprobeert om haar te vertellen maar altijd als ik wil zeggen is het "mama, mag ik je iets zeggen" en dan zegt ze ja zeg maar, en dan lukt het me niet en dan zeg ik gewoon " volgens mij ben je afgevallen" of "wat een leuke broek heb je aan"

wat is een goede manier om het haar echt te vertellen, want ze zal geshokeert zijn...ps. als ik na zondag ongesteld word, weet ik in ieder geval dat ik niet zwanger ben
Moderator: Lucie
Beste S.O.S,

Je moet het haar vertellen op een rustige manier. Praat erover wanneer jullie alleen met 2 zijn. En vertel dan rustig dat je verkracht werd.
weet je of hij een condooms heeft gebruikt? Zo ja dan ben je normaal niet zwanger tenzij hij gescheurd in.

Veel moed!

Groetjes,
Lucie
2 3 4 5 6 7 8 9  - Volgende pagina
Copyright (C) 2002-2014 Leerlingen.com - Adverteren op Leerlingen.com - Privacy beleid