Vraag Het!

Hier vind je alles wat te maken heeft met liefde, relaties en sex.
2 3 4 5 6  - Volgende pagina
Anoniem (11)
Hoe vraag je een meisje om te zoenen? Ik heb al een paar weken/maanden verkering met een meisje. Maar hoe kun je een meisje vragen om te zoenen?
Moderator: bas
Beste Anoniem,

heb je een paar weken of maanden met een meisje? Daar zit natuurlijk wel verschil in. En je moet niet vragen om te zoenen.

Als jullie samen zijn en dicht tegen elkaar aanzitten dan kun je je hoofd steeds dichter bij die van haar doen. je merkt vanzelf of zij het ook wil. en als je merkt dat het goed zit kun je haar zoenen.

Groetjes,
Bas
Ehhmm (13)
Verliefd Hallo, ik heb aan een meisje bij ons op school verteld dat ik verliefd ben op haat en zei ook op mij is, we dachten erover om met elkaar te nemen allen we hebben al een hele goeie band en zei is bang dat die kapot zou gaan als het uit ging en ook twijfelt ze nog om een andere jongen. Hoe ik ik ervoor zorgen dat ze voor mij kiest?
Moderator: bas
Beste Ehhmm,

Wat raar dat ze twijfelt als de band zo goed is. maar wat nog vreemder is, is dat ze nog twijfelt tussen jou en een andere jongen. De hormonen kunnen flink opspelen op jullie leeftijd, maar dit lijkt erop dat ze niet alleen voor jou kiest. Je moet jezelf afvragen of je een vriendinnetje wil die ook verliefd is op een andere jongen en om die rede geen verkering met jou neemt..

Maar goed, je kunt proberen haar meer aandacht te geven dan hij, meer bij haar in de buurt te zijn. Iets leuks met haar te gaan doen. Zodat zij de kans krijgt om te zien dat jij de leukste bent en niet hij.

Dan moet het met de verkering vast ook wel goed komen.
Heel veel succes :-)

Groetjes,
Bas
meisje (14)
borsten een tante uit Limburg was vandaag weer op bezoek we zien die meestal maar 1 keer per jaar. Ze zei dat ik veel veranderd was en dat ik haar deed denken aan haar toen ze tiener was. Heel mijn figuur ook vroeger zei ze en ze ging naast me staan om te kijken of ik al zo groot was als haar (sheeld nog enkele cm)
Toen zei ze dat die grote borsten ook in de familie zitten en dat ze die ook vroeg kreeg zoals ik. Zij heeft echt heel grote borsten en mijn mama heeft kleine. Ik heb ook al C cup nu en ze groeien nog denk ik. Kan het dat ik hetzelfde lichaam heb van mijn tante en heel verschillend van mijn moeder?
ze is wel grappig, ze zegt "busten" tegen borsten en dat de andere meisjes wel jaloers zullen zijn van mijn "schone busten" lol
Moderator: bas
Beste meisje,

Het lijkt er inderdaad heel sterk op dat je de bouw van je tante hebt en niet van je moeder. Dat geeft natuurlijk helemaal niets. Er zullen best meisjes zijn die jaloers zijn op jouw "schone busten" en aan aandacht van de jongens heb je vast ook geen tekort.

Bas
Sanne (11)
ouders hebben geen tijd Hoi Bas,

Jaaaaa, ben er super blij mee!! En Mar zei dat ze nu een blij en vrolijk vriendinnetje heeft.... Het viel me moeder wel op dat ik de laatste tijd anders was. Vooral na het overlijden van Lianne. Ze snapt nu heel goed dat het voor mij heel moeilijk was en dat ik nu veel bij haar zus ben. Ook dat ik heel verliefd op haar ben. Nu het gewoon aan is, voelt het ook heel anders. Misschien wist me moeder ook wel geen raad met me omdat er in korte tijd veel dingen zijn veranderd wat een grote impact had in mijn leven

Nog ff een paar vraagjes. Als Mar en ik zoenen worden mijn tepels keihard. Zij wil heel graag sabbelen, maar dat voelt heel gevoelig. Komt dat omdat mijn borsten in de groei zijn? En als je natte wordt betekend dat je ook meer ongesteld wordt?

XXX
Moderator: bas
Beste Sanne,

Het kan inderdaad zijn dat je moeder zich geen raad wist met jou. Maar juist dan is het belangrijk om goed met elkaar te praten. Je hebt dingen meegemaakt die pijnlijk zijn geweest in je leven, nog meer rede dus om een gezonde moeder- dochter verhouding te hebben.

En het kan zijn dat je tepels inderdaad erg gevoelig zijn, dat verschilt bij ieder meisje. Dat kan ook te maken hebben met dat je in de groei bent, maar dat hoeft niet persee. Jij hebt dan gevoeligere tepels dan andere meisjes.

Als je nat wordt wil zeggen dat je opgewonden raakt, maar zegt niet dat je meer ongesteld wordt dan anders. Dit wordt bepaald door de hormonen in je lichaam.

Groetjes,
Bas
Yannick (12)
Onzeker Hallo ik ben 12 jaar en ik zit in groep 8.
Ik heb een probleem,we zijn namelijk net een week geleden op kamp geweest met de klas.
En ik was al een tijdje verliefd maar nu weet ik het zeker,want vanaf kamp (en dus ook al wat langer) ben ik stapelverliefd op een meisje uit mijn klas!
Alleen ben ik bang dat ze verliefd is op een andere jongen uit mijn klas! En ik weet niet zeker of ze wel iets voor me voelt.
Ze kijkt wel soms naar me,maar betekend dat iets?
En ik wil haar al een tijdje heel graag verkering vragen! Maar ik weet niet hoe.
Help me asjeblieft!
Ik weet echt niet meer wat ik moet doen!

PS. Sorry voor de lange beschrijving.

Moderator: bas
Beste Yannick,

Dat ze soms naar je kijkt wil niet meteen zeggen dat ze verliefd op jou is. Immers kijk jij ook weleens naar iemand waar je niet verliefd op bent. Dit moet je merken aan andere dingen. Is ze vaak bij je in de buurt? praat ze weleens met je? Of nog beter lacht ze weleens naar je?

Je kan het beste proberen om te zorgen dat jullie buiten schooltijd iets leuks gaan doen. Desnoods met gezamenlijke vrienden, dan valt het ook minder op dat je haar leuk vind en kun je haar de kans geven om jou ook leuk te gaan vinden. Tenzij je graag wilt dat het juist wel heel erg opvalt dat je haar leuk vind.

Bedenk wel dat je na groep 8 naar de middelbare school gaat en je allemaal een andere kant uit gaat. Het kan zijn dat je bij elkaar op school terecht komt maar misschien in een andere klas en uiteindelijk kan dit contact dan ook verwateren want jullie krijgen weer nieuwe vrienden en dus ook mogelijk verkerings kandidaten.

Verkeing vragen is iets engs en velen durven dit dan ook niet zomaar. Want je kan afgewezen worden en dat is natuurlijk nooit leuk. Je kan het via een briefje doen maar dat is ook zo ouderwets. Tegenwoordig hebben we de social media. voeg haar daar toe en praat dan tegen haar. Dat is beter dan in het echt praten. Tenminste het kan je de tijd geven om even na te denken over wat je gaat zeggen. als je bij elkaar bent dan valt er een stilte en dat is weer niet goed.

Ik zou gaan voor het contact via de social media of gezamenlijk wat gaan doen met vrienden of wat nog beter is, iets samen met haar gaan doen.

Heel veel succes :-)

Groetjes,
Bas
VRAGER! (0)
homo wat betekent transgender en retro en al die andere dingen
Moderator: bas
Beste VRAGER!,

Retro betekent: wat vroeger in de mode was, is in deze dagen in een nieuw jasje gestoken. Neem bijvoorbeeld scootertjes, die waren er vroeger al in een bepaald ontwerp (model) Met de tijd is dit helemaal veranderd. en nu zie je deze modellen in een iets moderner jasje weer terug.

Maar ik denk dat je waarschijnlijk hetero bedoelt. dat is als man op vrouwen vallen en als vrouw op mannen vallen. Dus je alleen aangetrokken voelen tot het andere geslacht.

Transgender betekent dat een man of vrouw door middel van een operatie van geslacht veranderd. een vrouw die dich laat "ombouwen" krijgt dan een penis, die dan bijvoorbeeld met een pompje stijf gemaakt kan worden.

Groetjes,
Bas
vreger (0)
homo hallo,

ik heb een vraag. waarom vind ik meisjes en jongens tegelijk leuk. en wat betekent : retro , bi , gay enz.

alvast bedankt
mvg,
vrager
Moderator: bas
Beste vreger,

Waarom jij zowel jongens als meisjes leuk vind weet ik niet. Dit is wat jij voelt en waar jij je toe aangetrokken voelt. Overigens is dit niet raar.

Retro betekent: wat vroeger in de mode was, is in deze dagen in een nieuw jasje gestoken. Neem bijvoorbeeld scootertjes, die waren er vroeger al in een bepaald ontwerp (model) Met de tijd is dit helemaal veranderd. en nu zie je deze modellen in een iets moderner jasje weer terug.

Bi is als je zowel op jongens en meisjes valt. Gay ben je als je je tot jongens aangetrokken voelt en dus ook een relatie en seks mee kan/wil hebben. Gay is het engelse woord voor homo.

Groetjes,
Bas
sannev (15)
zoenen met ex Ik ben nog bevriend met mijn ex van een maand terug ongeveer en ik spreek nu elke woensdag ongeveer af en dan zoenen we ook met elkaar, en dan erna denk ik van huh? Ook als ik naar een discotheek ga en hij er ook is dansen we met elkaar alsof we een koppel zijn. Ik snap het allemaal niet.
ps. Het ging uit omdat het een best lange afstand was en we op een andere school zitten.
Moderator: bas
Beste sannev,

Maar je kunt dus nu weer wel elke woensdag afspreken? Is de afstand nu kleiner geworden dan? Maar wat zou je graag willen dan? Wat zegt je gevoel?

Bedenk wel dat er een rede is dat het nu je ex is he, dat is niet voor niets.. Deze gevoelens slijten vanzelf want tijd heelt alle wonden. En dit proces gaat wel wat sneller als je opnieuw verliefd wordt. Dan is diegene het straks helemaal en verdwijnt je ex vanzelf naar de achtergrond.

Hebben jullie er al samen over gepraat? Want ergens zitten dus toch nog wel gevoelens voor elkaar..

Groetjes,
Bas
Sanne (11)
Ouders hebben er geen tijd voor Hoi Bas.

Heb gister geprobeerd met mijn moeder te praten. Heb eerst met mijn vriendin gepraat over hoe ik het aan zou pakken. En was voorbereid op mijn moeder haar reactie dat ze geen tijd had. Dat zei ze ook toen ik vroeg of ze tijd had. Ik zei dat ik daar geen genoegen meer mee nam. Ok ik luister, was het toen. Ze schrok wel van wat ik zei. Heb haar verteld hoe ik het voel dat ze geen tijd voor me heeft.... En dat ik mede daarom graag en vaak bij Marjon ben en dat ik verliefd op haar ben. Toen gaf ze wel toe dat ze meer aandacht aan mij moest schenken. Ze begon te huilen en is bang dat ik ook naar de VS vertrek. Toen begon ik ook te huilen. Ik vroeg of Marjon er bij mocht komen. Ja, dat was goed. En hebben het toen zij er was over alles gehad, ook over het overlijden van Lianne, mijn hartsvriendin en het zusje van Marjon, nu mijn vriendin. Vanmorgen was het contact met mijn moeder al heel anders. Ze had haar werk gebeld dat ze later kwam. Ze had de tafel gedekt. Samen ontbijten. En toen Mar en ik net thuis kwamen vroeg mijn moeder ineens of we zin hadden om met Pasen naar Ameland te gaan, in een hotel. We keken elkaar aan van "HUH?????". "Wat? Willen jullie niet?". Tuurlijk willen we dat!!!!! Denk wel dat me moeder de boodschap begrepen heeft.....

Dit wilde nog ff kwijt....

XXX
Moderator: bas
Beste Sanne,

Fijn om te horen dat de situatie nu lijkt te verbeteren. Geniet ervan zou ik zeggen :-)

Groetjes,
Bas
Anouk (16)
seks met vriend is seks hebben met een vriend raar? we willen allebei geen relatie omdat we dat alles geprobeerd hebben maar was steeds ruzie, maar we willen wel seks met elkaar.
Moderator: bas
Beste Anouk,

Dit is op zich niet raar hoor als jullie dit allebei willen.

Bas
 
2 3 4 5 6  - Volgende pagina
Copyright (C) 2002-2013 Leerlingen.com - Adverteren op Leerlingen.com - Privacy beleid