Hier vind je alles wat te maken heeft met liefde, relaties en sex.
Vragen uit:
2 3 4 5 6 7 8  - Volgende pagina

Alle vragen uit December 2014 (75)

Annelies (17)
halfbroer Hi SitahHeb al een tijdje verkering met mijn halfbroer. We hebben de zelfde vader. Ik ken mijn vader al mijn hele leven, mijn vriend/broer niet. Hij was 6 toen ie voor het eerst bij ons kwam. Hij heeft dus niet de zelfde achternaam. Mijn ouders gingen om hem uitelkaar. Als ik het weekend bij papa was, was me broer er ook. Hij is trouwens 4 jaar ouder dan mij. Toen ik 12 was waren we een avond samen thuis bij papa. Toen begon mijn broer mij te misbruiken. Dat ging over in seks wat ik ook wilde. Heb het dus nooit verteld hoe het begon. Papa is begin dit jaar plotseling overleden en samen met mijn vriend zetten we papa zijn zaak in cd, dvd, muziek en muziekinstrumenten voort. Nu eindelijk de vraag.... Ben al een jaar van de pil af, we hebben gewoon seks, wel veel maar niet gefixeerd om zwanger te raken maar ben het nog steeds niet. Mijn vriend is super geschapen en heeft veel sperma. En mijn menstruatie is ook normaal... Wat kan er fout zijn?Groetjes Annelies
Moderator: Sitah
Beste Annelies,

Als jij seks wilde is dat geen misbruik. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat als je zwanger raakt van je halfbroer, de kans groot is dat het kindje een afwijking heeft omdat jullie toch een bloedband hebben.
En vind je jezelf niet erg jong om nu al aan kinderen te beginnen? Je bent zelf voor de wet nog niet eens volwassen.
Laat je goed voorlichten over de kansen op afwijkingen bij jullie kindje.

Groetjes,
Sitah
Delu (13)
is het incest? HalloBen een meid van 13, geboren in Zambia, woon nu 7 jaar in Nederland voor mijn vader zijn werk. Ze laten me vrij in mijn keuzes. In onze cultuur kennen wij een ontmaagdingsritueel. Zodra een meisje voor het eerst ongesteld is geworden wordt zij ontmaagd door een familielid zodat zij vanaf dan als vrouw kan worden "weggegeven". Mijn naam Delu betekend "het enige meisje" wat ik ook ben. Daarom wilde mijn moeder graag dat ik dat ook zou doen en wilde het zelf ook graag. Mijn broer heeft het gedaan. Maar is dat ook incest? En bloed nu meer als ik ongesteld ben, is dat normaal?Groetjes Delu
Moderator: Sitah
Beste Delu,

Dat is inderdaad incest en binnen Nederland strafbaar. Dat je meer bloedt kan hoeft daar niet mee te maken te hebben. In het begin is je cyclus sowieso nog onvoorspelbaar, niets om je zorgen over te maken.

Groetjes,
Sitah
Iris (16)
Cyclus Hoe weetje hoe lang je cyclus duurt?
Moderator: Sitah
Beste Iris,

http://www.ovulatie-berekenen.com/menstruatiecyclus/

Hier kun je het precies zien.

Groetjes,
Sitah
Niemand (16)
Zwanger? 2 Ja klopt gaan er op letten volgende keer, maar ik snap het niet helemaal van mn cyclus enzo dus als ik 4december ongesteld ben geworden en ben het ong 5 dagen geweest, kan het dan dat ik zwanger ben? Is het dus handig als ik een morning after pil haal morgenvroeg ?? Bedankt
Moderator: Sitah
Beste Niemand,

Overleg even met je apotheek voor wat betreft de MAP. En daar moet je niet mee wachten, die moet je zo snel mogelijk innemen na de onveilige seks en dat was gisteren?

Als je zo slordig bent met condooms is het misschien toch beter om anticonceptie te gaan gebruiken.

Groetjes,
Sitah
maximilian (15)
aftrekken Beste,

Als mijn vriendin mij aftrekt kom ik nooit klaar, ik heb haar al een paar keer gezegd dat ze niets mis doet.Maar ik snap het probleem zelf niet ? Hoe zou dat kunnen komen?

Groetjes Maximilian
Moderator: Sitah
Beste maximilian,

Misschien ben je op dat moment wel teveel bezig dat je MOET komen en juist daardoor lukt het niet.
Probeer er van te genieten, klaarkomen is meegenomen maar geen doel. Zeg ook tegen je vriendin dat je het heerlijk vindt en maak er geen probleem van als je niet klaarkomt.

Groetjes,
Sitah
Johan (14)
stijve Waarom krijg is soms een keiharde stijve die echt niet normaal wil worden denk niet eens aan seks of zo

kan er dan alleen afkomen als ik ruk echt zwaar kut als ik op school zit
Moderator: Sitah
Beste Johan,

Dat is inderdaad heel vervelend en je kunt er ook niets aan doen. Daar hebben bijna alle jongens last van, je bent niet de enige.
Het gaat vanzelf over als je wat ouder wordt. Wanneer precies is moeilijk te zeggen maar het gaat echt over.

Groetjes,
Sitah
Patricia (12)
zachter Hoi ik ben Patricia en ik heb een vraag waarom zijn grote borsten zachter als kleine? Is echt waar hoor ik heb het zelf gevoeld.XOXOXO

Patricia
Moderator: Sitah
Beste Patricia,

In grotere borsten zit ook meer vetweefsel dan in kleine borsten, dat maakt het zachter.

Groetjes,
Sitah
Amy (16)
Ik kan niet zoenen hey, ik ben altijd al heel onzeker over mezelf geweest enzo en ik heb nu een heel lief vriendje al 2 maanden tot die zei dat ik echt niet kon zoenen. Dit heeft me echt aan het denken gezet en vind het echt kut :( want mijn ex van een paar maanden geleden heeft ook tegen andere jongens gezegt dat ik niet kon tongen enal en die zeiden dat tegen mij.. Hoe kan ik het wel goed doen? En ik vind het zelf niet verkeerd :/ dus wat moet ik doen ? En moet ik het me aantrekken dat hun zoiets zeggen? Owja en het is niet zo dat ik het bijna nog nooit gedaan heb want heb al met meerdere jongens gezoend..
Moderator: Sitah
Beste Amy,

Wat de ene heel fijn vindt, vind de ander niets. Dat verschilt per persoon. Vraag aan je volgende vriendje of hij het fijn vindt, zo ja, niets aan de hand. Zo nee, ga dan samen lekker veel oefenen zodat het wel voor jullie allebei lekker is.

Groetjes,
Sitah
Anoniem (17)
vermijden Hallo,Ik en mn ex zijn nu bijna een kleine 2 maanden uitelkaar alleen ik vind haar nog leuk en zij weet het niet goed omdat, ze ook een andere jongen leuk vind. Nu had ik het fantastische idee om vandaag mn telefoon uit te zetten en helemaal tegen niemand te praten om haar een beetje te vergeten alleen mn gevoel van vandaag al word steeds sterker voor haar en ik zit bij haar in de klas en morgen zie ik haar weer. hebben jullie wat tips voor me want echt ik krijg haar niet uit mn gedachte uit mn hart ik maak mezelf zo helemaal kapot en ik weet dit en alsnog vind ik haar leuk en ik weet ook wel het is niet na 1 dag weg maar na bijna 2 maanden had ik toch wat anders verwacht.
Moderator: Sitah
Beste Anoniem,

Sommige mensen zitten gewoon heel diep qua gevoel. Dat heeft ook tijd nodig, bij jou waarschijnlijk wat langer dan twee maanden.
Doordat je haar ook elke dag ziet is het moeilijker om afstand te nemen. :-(

Probeer om na school genoeg afleiding te vinden, ga dingen met je vrienden doen, stort je op je huiswerk (haha) of ga lekker sporten. Als je op je kamer aan haar gaat zitten denken wordt het niet beter.
Sterkte!

Groetjes,
Sitah
jannieke (17)
mannen en jongens Hey SitahBen een meid van bijna 18 en heb wel wat sekservaring. Maar waarom neuken mannen anders dan jongens? Het is gewoon heel anders...Groetjes jannieke
Moderator: Sitah
Beste jannieke,

Mannen hebben meer ervaringen en denken niet meer alleen aan hun eigen genot. Ze weten ook beter (door de ervaring) hoe ze een vrouw moeten laten genieten.
Alles moet je leren, seks ook.

Groetjes,
Sitah
2 3 4 5 6 7 8  - Volgende pagina
Copyright (C) 2002-2014 Leerlingen.com - Adverteren op Leerlingen.com - Privacy beleid