Hier vind je alles wat te maken heeft met liefde, relaties en sex.
Vragen uit:
2  - Volgende pagina

Alle vragen uit Maart 2015 (17)

anoniempje (15)
ouder vriendje ik heb sinds kort een vriendje van 17 en ik word 16 dit jaar alleen is dit pas mijn 2de relatie. ook is hij al ontmaagd enzo terwiil ik nog niet een heb getongt aleen nu ben ik bang dat hij een keer verder wil. hebben jullie advies?
Moderator: Sitah
Beste anoniempje,

Jij bepaalt zelf hoe ver je wil gaan. Dat hij toevallig al een keer seks heeft gehad maakt hem niet meteen de minnaar van de eeuw. Ga elkaar samen ontdekken in jouw tempo.
Als je bepaalde dingen nog niet wilt wees daar dan heel duidelijk in en zeg Nee.

Groetjes,
Sitah
Trekkertje (14)
pil ik ben er weer Sitah :D ok mijn vraag is wat zou er gebeuren als een jongen /man de pil zou innemen ? best wel nieuwsgierig
Moderator: Sitah
Beste Trekkertje,

In de pil zitten hormonen en het effect zou zijn dat je van bepaalde hormonen een hogere dosis in je lichaam hebt. Dat kan schadelijk zijn maar over het algemeen zijn mannen er niet zo happig op om de pil te gaan slikken om te kijken wat er dan gebeurt. ;-)

Groetjes,
Sitah
anoniem (16)
RE:... Heey sitah,

Sorry ik heb het misschien een beetje verkeerd uitgelegd, tis niet dat ik er echt vol op zit om een vriendin te krijgen, dus het hoeft van niet echt per se, maar ik bedoel dat ik het ook niet erg vindt als ik nu een relatie zou krijgen. Maar heb je dan misschien tips hoe je het door kan hebben wanneer iemand je leuk vindt of is dat per persoon verschillend.

Thnx alvast
Moderator: Sitah
Beste anoniem,

Als meisjes je leuk vinden kijken ze wat langer, giechelen ze meer als je in de buurt bent of gaan ze ineens heel overdreven hard lachen. Maar dat hoeft niet voor ieder meisje te gelden.
Jij mag ook een stap zetten als je een meisje leuk vindt. Geef haar complimentjes over hoe ze er uit ziet of vraag haar hoe haar weekend of vakantie was.
Simpele dingen om een gesprek op gang te helpen. Als je in gesprek bent merk je ook wel of alle actie alleen van jou uit komt of dat zij ook aan jou vragen stelt.
Het blijft lastig, iedereen is verschillend en sommigen vinden het eng om op een ander af te stappen, daar merk je ook niet zoveel aan.
Succes!

Groetjes,
Sitah
Anoniem (16)
... Heey,

Ik zit best wel met een klote probleem.

Ik kan namelijk niet zien wanneer een meisje me leuk vindt. Want ik heb maar 1 korte relatie gehad en toen werden we eigenlijk door vrienden tegen elkaar aangedrukt. Soms heb ik ook dan dat ik denk dat een meisje me leuk vindt maar dan is dat toch blijkbaar niet zo maar ook andersom. ik vindt het echt niet chill omdat ik best wel een vriendin zou willen maar dit klote probleem helpt echt niet mee.

Hebben jullie tips?

Thnx alvast
Moderator: Sitah
Beste Anoniem,

Het blijft altijd lastig om te zien of iemand interesse heeft. Je zegt dat je heel graag een vriendin wilt en meisjes zien dat. Iemand die dat heel graag wil straalt iets uit wat gewoon niet aantrekkelijk is. Andersom is dat ook zo. Een meisje dat heel graag een relatie wil is voor jongens een reden om heel hard weg te lopen.
Je bent 16, niet iedereen van jouw leeftijd heeft al relaties gehad, het komt vanzelf een keer en er zijn genoeg andere leuke dingen die je ook zonder relatie kunt doen.

Groetjes,
Sitah
Magnus (13)
.... Als ik mijn wijf neuk dan doet zij haar benen heel wijt. Zeg er steeds wat van maar ze leert het nooit...Hoe maak ik haar dit duidelijk??En ik hoef tog geen condooms te gebruiken als zij de pil gebruikt ??
Moderator: Sitah
Beste Magnus,

Deze vraag heb je al gesteld en ik zou eens wat vriendelijker over je vriendin praten als ik jou was.
De pil beschermt niet tegen soa`s.

Groeten,
Sitah
Te lang (10)
Te lang Hey SitahVanmorgen maakte de meester weer een opmerking over mij. Heb het er ook met mijn vriendin over gehad. Ze zei dat ik het weer tegen de directeur moest zeggen. Heb het ook weer met mijn ouders besproken. Zij hebben binnenkort een gesprek op school, kan misschien toch een klas over slaan.....Zaterdag op zondag bij mijn vriendin geslapen. Waren vet intiem... Toen we gingen douchen sproeide zij met de douche op me kutje wat gek maar ook lekker voelde. Tegelijk werd ik een beetje licht in mijn hoofd. Is dat normaal? En dat heb ik ook een beetje als we zoenen.En nog van me vorige vraag, als je langer bent, ben je dan eerder met ontwikkeling? Ongesteld worden, borstgroei, interesse in anderen... Of is dat puur toeval?XXX
Moderator: Sitah
Beste Te lang,

Echt blijven melden bij je directeur, je leraar kan dat gewoon echt niet zeggen! Ook tegen je ouders blijven zeggen wat hij zegt, dan kunnen zij dat weer tijdens het gesprek op school melden.
Dat lichte gevoel in je hoofd komt door opwinding. De douchekop stimuleert je clitoris en dat is een heel fijn gevoel en zoenen is ook heel fijn. Lekker van genieten.

Als je langer bent hoeft dat niet te betekenen dat je in alles ook eerder bent. Bij meisjes begint de ontwikkeling steeds vroeger, dat kan vanaf je 8e al gebeuren.

Groetjes,
Sitah
niet van belang (13)
penis lengte Hallo ik ben net een halve maand !3 jaar en mijn penis is 15cm lang is dit normaal
Moderator: Bas
Beste niet van belang,

Ik zou me geen rede kunnen bedenken waarom dit niet normaal is.
De ene penis is groter dan de andere op welke leeftijd dan ook.

Iedereen is verschillend.

Groetjes,
Bas
danielle (15)
vergeten Hallo

Hoe kan je het best een jongen vergeten die je nog steeds leuk vind terwijl hij een ander heeft
Moderator: Bas
Beste danielle,

Daar is niet een vast recept voor. Tijd heelt alle wonden en dus ook liefdes verdriet. En dat lijkt nu nog niet zo, maar dat komt echt vanzelf wel.

Ik kan je niet garanderen hoe lang dat duurt. Maar het leven gaat gewoon door en er zijn meer leuke jongens.

Hij zal hoogstwaarschijnlijk niet de juiste persoon voor jou zijn.. Je moet anderen ook een kans in je leven geven.
Bovendien ben je 15 jaar. De tijd van relaties hebben (en vooral houden) kan altijd nog.

Groetjes,
Bas
magnus (13)
.... Als ik mijn wijf neuk dan doet zij haar benen heel wijt. Zeg er steeds wat van maar ze leert het nooit...

Hoe maak ik haar dit duidelijk??En ik hoef tog geen condooms te gebruiken als zij de pil gebruikt ??
Moderator: Bas
Beste magnus,

Misschien moet je je vriendin ten eerste al geen `wijf` noemen, dat komt wat vrouwvriendelijker over..

Het zal misschien liggen aan de manier waarop je haar dat duidelijk maakt. Het netjes vragen is beter dan er op aandringen..

Probeer dat eens en misschien lukt het dan wel.

Groetjes,
Bas
Rik (18)
Nog steeds geen sperma He SitahBen inmiddels 18 en heb nog steeds geen sperma. Wat vrienden ook bij me doen, er komt gewoon niets uit en als ie stijf is, is ie maar 11 cm. Maakt me niet heel veel uit hoor, maar zijn er meer jongens die geen sperma krijgen? En waar ligt dat dan aan? Ben vorig jaar al een keer naar de huisarts geweest, heb wel ballen, ook bijballen... En hoe kan een andere jongen of man wel 4 keer op 1 dag klaarkomen?Groetjes Rik
Moderator: Bas
Beste Rik,

Hoe vaak ene jongen/man kan klaarkomen verschilt natuurlijk bij iedereen. Zo is dat nou eenmaal bepaald.

Op je 18e nog geen sperma hebben vind je zorgelijk en dat is begrijpelijk. Je zegt dat je er al eens voor naar de huisarts geweest bent.

Wat heeft die gezegd? en kon je daar iets mee? Gezien het feit dat je hier je vraag stelt is het probleem nog niet opgelost.

Ik adviseer je daarom nogmaals langs de huisarts te gaan en er wat meer op aan te dringen dat je echte bruikbare antwoorden krijgt.

Het is te belangrijk om er niets aan te doen.

Groetjes,
Bas
2  - Volgende pagina
Copyright (C) 2002-2014 Leerlingen.com - Adverteren op Leerlingen.com - Privacy beleid